Нова стрелба по автобус на градския транспорт в Пловдив. Инцидентът е

...
Нова стрелба по автобус на градския транспорт в Пловдив. Инцидентът е
Коментари Харесай

Пак стреляха по рейс в Пловдив, има щети СНИМКА

Нова пукотевица по рейс на градския превоз в Пловдив.

 Инцидентът е станал към 21 часа нощес, когато транспортното средство по линия № 12 завило от " Пещерско шосе " към бул. " Копривщица ", с цел да се си прибира в гаража.

" В този миг откъм двора на учебно заведение " Елин Пелин " проехтял изстрел и строшил страничното стъкло сред първа и втора врата на рейса. Шофьорът се изплашил доста и позвънил на телефон 112. За благополучие в този миг в автобуса не е имало пасажери ", разказва  Костадин Тотков от " Автобусни транспорти ".

 По думите му е стреляно или с въздушна пушка, или с флоберка, написа " 24 часа ". На място пристигнали два екипа служители на реда и до 2 часа тази заран лидерът е давал показания във Второ районно управление (на МВР). Разследващите правили огледи и търсели следи от сачми, само че не са разкрили. " И до този миг нямаме информация дали е открит причинителят ", уточни Тотков.

Той добави, че рейсът е относително нов на 2 година и поради случая ще излезе от строя за най-малко един месец, до момента в който пристигна новото стъкло.

 Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР